pátek 5. ledna 2018

Hammers Slammers v 6mm novinky

Již dlouho jsem na tento blog nepsal ale udalo se ve světě HS:Crucibles mnoho a mnoho nového především Brigade Models přidali modely pro jednotky HS v měřítku 6mm, nyní již nenabízí pouze Hammers Slammers.


V prvé řadě jsou modely pro Cecach Republic Army a to tank Einfaustus a transport Kasterwagen. Po fluffové stránce je zajímavé to že hlavním městém této republiky je Praha, a je tvořeno mimo jiné i Českým etnikem. Tato "Frakce" se objevila v knižním spinoffu s názvem Forlorn Hope.

Další novou řadou u Brigade pro Hammers Slammers je Thunderbolt Division , v knižkách slouží se objevili jako protivníci Slammeru a narozdíl od ostatních jejich vozový park je složen z různých typu halftracku (původně se jedná o vozidla Old Crow)

rozrostla si u nabídka u samotných Slammeru, různé varianty stavajícíh vozidel ale třeba i E8 Wrenchmobile

Khurasan miniatures také zavítal do světa 6mm se svojí Federal Range (jejich 15mm varianty slouží jako modely Antargan Regular Army) 

Jejich Nova Republic lze také využít na některé "Vychodo-evropské" jednotky či kolonie



Na oficialních stránkach kromě nových datashetu se také objevili nové battle-reporty, které najdete v sekci galerie. Na jeden starší pravě v měřítku 6mm naleznete odkaz zde







Žádné komentáře:

Okomentovat